tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuosi 2013

Hyvää alkanutta vuotta 2013 kaikille!

Siitä on pitkä aika, kun viimeksi olen kirjoitellut, mutta näin uuden vuoden kunniaksi päätin kirjoitella kuulumisia. Ja mikäs tässä kirjoitellessa, kun juuri äsken huikkasin miehelleni, että tunsin todennäköisesti tökkäisyn alavatsassani - eli raskaana ollaan! Tällä hetkellä raskausviikkoja on tarkalleen 12+6. Olemme käyneet jo muutamassa ultrassa, joista viimeisin oli viime viikon np-ultra. Tällä hetkellä odottelemme, että yliopistosairaala ilmoittaa meille ajan, jolloin voimme mennä lapsivesipunktioon. Punktio tehdään viikolla 15 eli parin viikon kuluttua.

Jo ensimmäisessä ultrassa viikolla 6 meille paljastui, että odotamme kaksosia :) Yllätys oli erittäin mieluinen ja ajattelin heti, että näinhän sen pitääkin mennä. Onnen tunne ensimmäisen ultran jälkeen oli valtava.

Raskauden ensimmäinen kolmannes meni yllättävän nopeasti ja suht vähällä stressaamisella. Asiaa auttoi se, ettei alkuraskaudessa ollut vuotoja tai kipuja ja huonovointisuus oli jokapäiväinen kaveri, joka osaltaan rauhoitti mieltä. Tällä hetkellä suurin huoli on pikkuisten kromosomit. Välillä pelkään kromosomihäiriötä paljon, mutta olen psyykannut itseäni siihen, että minun ei kannata murehtia asiasta, jolle en voi mitään.

En tehnyt uudelle vuodelle yhtään lupausta, mutta kirjoitin paperille ylös toiveeni vuodelle 2013. Listani alkoi toiveella "Tulla terveiden kaksosten äidiksi" <3

6 kommenttia:

Claudia kirjoitti...

Onnea aivan mielettömän paljon! Tuli aivan älyttömän hyvä mieli kun luin kirjoituksesi ja todella toivon sydämeni pohjasta että toiveesi tulla terveiden kaksosten äidiksi toteutuisi! =)

Viivi kirjoitti...

Kiitos! Minulle puolestaan tuli hirmuisen hyvä mieli kommentistasi! :)

mimmu kirjoitti...

Heippa Viivi, Ihanaa huomata että olet päivitellyt kuulumisia olenkin monesti miettinyt mitä teille kuuluu. Aivan ihana uutinen, toivon että tämä vuosi on hyvä meille ja teidän pikkuisilla tulee olemaan kaikki hyvin ja vihdoin onni on matkassa. Itse olen psyykannut itseäni jaksamaan esikoisen menehtymisviikot ja itse toivon että saan olla elävän pikkusisaruksen äiti tällä kertaa. Voimia ja onnea raskauteen <3

Viivi kirjoitti...

Kiitos Mimmu! Tsemppiä viimeisiin viikkoihin! <3

Anonyymi kirjoitti...

Mitä voi sanoa tuntemattomalle, jonka kirjoitukset koskettivat todella syvältä ja jonka puolesta on vain niin äärimmäisen onnellinen...? Itsellä takana puolentoista vuoden sisällä keskenmeno 9+3, tuulimunaraskaus ja kemiallinen raskaus. Nyt viikkoja kasassa 7+6 ja pari päivää pitäisi vielä sinnitellä AU:aan. Niin lattealta kuin kuulostaakin: onnea ja iloa teille loppuraskauteen!

Viivi kirjoitti...

Kiitos mieltä lämmittävästä kommentista! Onnea myös sinulle ultraan ja muutenkin raskauteen!

T. Viivi

P.S. Ei tuo kuulostanut lattealta :)